De sessies

De eerste stap is mij een bericht te sturen via de contactpagina samen met je gegevens waarmee ik je kan bereiken. Ik neem contact met je op. We nemen in het kort door, voor welk probleem je een afspraak zou willen maken en aansluitend stuur ik via de mail een intake formulier.
Dit is bedoeld om zoveel mogelijk informatie vooraf helder te hebben. Gedurende dit gesprek hebben we dan ook meteen een eerste wederzijdse connectie kunnen maken en is er altijd een keuze of je een vervolgafspraak wil maken. Vanzelfsprekend ga ik integer om met geschreven en gesproken informatie. Deze wordt in vertrouwen behandeld.

Hoeveel consulten heb je nodig?
Hoeveel consulten er precies nodig zijn is afhankelijk van de problematiek of klachten die worden ingebracht. De ervaring heeft geleerd dat er “gemiddeld” drie bijeenkomsten nodig zijn om de nodige transformaties te bewerkstelligen. De opbouw van een drie consulten traject gaat als volgt:

Consult 1 – Kennis maken tijdens het voorgesprek; probleem helder krijgen, mede aan de hand van intakeformulier, eerste kennismaking en uitleg hypnose. Men beschrijft dit vaak als een zeer ontspannen ervaring
Consult 2 – We evalueren de eerste ervaringen van de eerste afspraak, welke positieve veranderingen heb je al ervaren? Soms zijn er nog onderliggende zaken die we meteen oplossen. We gaan in deze afspraak wat diepere hypnose ervaren. Omdat je al ervaring hebt, ga je steeds makkelijker en dieper in hypnose.
Consult 3 – Het transformatie traject wordt geëvalueerd, de eventuele restjes worden hier aangepakt. Om je op weg te helpen bespreken we tips & trics die je helpen op eigen benen te staan

Pakket drie consulten
Uitgaande van een traject van drie consulten (duur 90 min. per consult) reken ik 177 Euro per consult

Pakket Stoppen met Roken
Bij een “stoppen met roken pakket,” ga ik uit van één consult (duur 120 min).
In dit pakket is Mp3- audio ondersteuning inbegrepen + één gratis terugval afspraak voor (eventuele) nazorg. Dit pakket kost 297 Euro

Pakket Lifestyle/ Virtuele maagband
Een “lifestyle/ virtuele maagband” pakket bestaat uit vier consulten (duur 90 min. per consult)
In dit traject is Mp3- audio ondersteuning inbegrepen. Het gehele traject kost 649 Euro

Betalen
Omdat ik mijn energie graag steek in wat ik leuk vind, het helpen van mensen en niet onnodige administratie, verzoek ik u vriendelijk om de consulten vooraf te betalen via het betaalverzoek dat ik mee stuur met de afspraakbevestiging of contant voordat de sessie start.

Afspraken kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 48 uur voordat de afspraak gepland was. Daarna ben ik helaas genoodzaakt om een consult in rekening te brengen in verband met de gereserveerde tijd.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging CAT. (Collectief Alternatieve Therapeuten)
Mijn Therapeut nummer: 51452021-03-04 (CAT niet vergoedbaar)

Praktijk voor Hypnotherapie en Coaching - Maak nu een belafspraak bij Riminds draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders